Beneficiile Gumzzz

Regulamentul concursului REstart la zâmbete

Indiferent de anotimp sau zi, zâmbetul trebuie să fie expresia sănătății. În fiecare zi reprezintă un motiv în plus să avem grijă de zâmbetul nostru, pentru a putea zâmbi din ce în ce mai mult. 

De aceea, Gumzzz Technology împreună cu partenerul Philips lansează concursul REstart la zâmbete, pentru a ne aminti că prin ajutorul zâmbetului, obținem cele mai durabile și frumoase amintiri. 

Concursul are ca principal obiectiv redarea zâmbetului uitat și menționarea persoanei alături de care ați petrecut cele mai frumoase amintiri, iar zâmbetul a fost cel care a făcut ca amintirea să fie durabilă, chiar și după mult timp. 

Prin urmare, dorim să nu uitați că zâmbetul reprezintă cel mai frumos accesoriu și că nu trebuie ascuns niciodată, iar persoanele alături de care zâmbim cel mai mult, ne creează amintiri de neuitat.

Citește cu atenție fiecare pas al regulamentului pentru înscrierea în concurs.

1. Organizatorul concursului

Concursul #REstart la zâmbete este organizat de Gumzzz Technology SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Ștefan Mora nr. 6, înmatriculată la Registrul Comerţului din Cluj-Napoca, având CUI: 42427830, împreună cu partenerul Philips Romania.

Concursul se desfășoară conform prevederilor prezentului regulament oficial, acesta fiind obligatoriu pentru toți participanții la concurs. Aceștia sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului potrivit celor menționate mai jos. Regulamentul concursului este întocmit și făcut public în mod gratuit pe platforma Gumzzz (gumzzz.com).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțarea în prealabil a acestora către potențialii participanți, în mediul online (pe pagina de Facebook și Instagram Gumzzz).

2. Durata și locul concursului

Concursul este lansat în data de 22.04.2021 și va dura până în data de 29.04.2021, ora 23:59. Perioada de înscriere în concurs este din data de 22.04.2021 până în data de 29.04.2021. Locul desfășurării concursului este pagina oficială Facebook și Instagram a platformei Gumzzz Romania.

Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi durata campaniei dacă este necesar.

3. Dreptul de participare

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice, femei și bărbați cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii concursului, având reședința în România.

4. Descrierea concursului

Concursul REstart la zâmbete este realizat împreună cu partenerul nostru, Philips și va fi promovat pe canalele de comunicare Facebook și Instagram Gumzzz Romania cu scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra importanței sănătății dentare.

Prin intermediul concursului REstart la zâmbete, participanții au șansa de a intra în competiția pentru cele cinci periuțe de dinți sonice electrice HX6807/04, Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 și 20 de vouchere Gumzzz în valoare de 100 de lei, scopul fiind facilitarea accesului la tratamente dentare la una dintre clinicile și cabinetele stomatologice partenere Gumzzz, accesibile pe platforma gumzzz.com, dacă se înscriu în concursul desfășurat în perioada 22.04.2021 – 29.04.2021. 

Cei 25 câștigători ai concursului vor fi anunțați pe data de 05.05.2021 prin intermediul canalelor de promovare a concursurilor (Facebook și Instagram) printr-o postare dedicată.

5. Mecanismul campaniei și eligibilitate

Prin intermediul concursului, participanții pot intra în competiția pentru 5 periuțe sonice electrice HX6807/04 Philips Sonicare 4300 + 20 de vouchere Gumzzz a câte 100 de lei fiecare pentru a facilita accesul la tratamente dentare realizate la una dintre clinicile și cabinetele stomatologice partenere Gumzzz, accesibile pe platforma gumzzz.com

Concursul REstart la zâmbete este publicat în data de 22.04.2020 pe paginile de socializare Facebook și Instagram Gumzzz Romania sub formă de postare. Aceasta conține regulile de înscriere și toate detaliile necesare pentru participare la concurs. 

Pentru înscrierea în concursul REstart la zâmbete și validarea înscrierii participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Facebook
    1. Să își creeze un cont în platforma Gumzzz
    2. (opțional) tag persoanei care îi face cel mai mult să zâmbească
  1. Instagram
    1. Să își creeze un cont în platforma Gumzzz
    2. (opțional) tag persoanei care îi face cel mai mult să zâmbească

Participanții care nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate de mai sus, nu vor putea intra în concurs, iar organizatorul își poate rezerva acest drept. 

6. Alegerea câștigătorilor și premierea

Concursul REstart la zâmbete oferă drept premiu 5 periuțe sonice electrice HX6807/04 Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 + 20 vouchere cadou în valoare de 100 lei, celor care se înscriu în concurs în perioada 22.04.2021 – 29.04.2021 și îndeplinesc toate condițiile prezentului regulament. 

Cei 5 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org și vor fi anunțați în data de 05.05.2021 prin intermediul unei postări dedicate pe canalele de desfășurare ale concursului – Facebook și Instagram. 

Cei care s-au înscris în concurs, dar a căror adresă de e-mail nu corespunde cu numele afișat pe rețelele sociale (pentru a verifica dacă și-au făcut cont în platformă), sunt rugați să ne contacteze prin mesageria Facebook (GumzzzRomania) sau Instagram (gumzzzromania/) sau prin e-mail ([email protected])

În decurs de 48 de ore de la anunțarea câștigătorilor pe canalele de comunicare Gumzzz Romania, cei 25 de câștigători trebuie să ne contacteze printr-un mesaj privat (Facebook, respectiv Instagram) pentru a putea discuta detaliile premierii. Dacă unul sau mai mulți câștigători nu vor contacta Gumzzz prin mesaj privat în decurs de 48 de ore își vor pierde dreptul la premiu. Astfel, alți câștigător vor fi aleși prin același proces. 

După contactare, câștigătorii trebuie să transmită echipei Gumzzz adresa de e-mail cu care și-au creat cont în platforma gumzzz.com pentru confirmarea îndeplinirii regulii de concurs și alocarea voucherului câștigat în contul de utilizator. Aceste date nu vor fi prelucrate în alt scop. 

Alocarea voucherelor digitale Gumzzz în conturile de utilizator ale câștigătorilor se va face prin intermediul comunicării prin e-mail. Apoi, validarea acestuia se va face cu ajutorului unui reprezentant Customer Care din echipa Gumzzz, în termen de 48-72 de ore de la verificarea îndeplinirii regulilor de concurs.

Valabilitatea voucherelor digitale oferite drept premiu în concursul REstart la zâmbete este de 45 de zile din momentul anunțării și validării câștigătorilor.

7. Responsabilitate

Prin participarea la concursul REstart la zâmbete, toți participanții sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de organizator prin prezentul regulament oficial. Premiile sunt nominale și nu sunt transmisibile.

Premiile oferite în concursul REstart la zâmbete nu pot fi transformate în bani, astfel câștigătorii nu pot solicita contravaloarea premiilor în bani.

7.1 Taxe și impozite

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câștigătorilor în conformitate cu legislația fiscală în vigoare.

Orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură în legătură cu premiul sunt în sarcina exclusivă a câștigătorilor.

8. Confidențialitatea datelor/ Prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul datelor (Organizatorul) are o politică strictă în privința datelor cu caracter personal respectând dispozițiile Legii nr. 363/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 363/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

Datele oferite de participanții în concurs vor fi prelucrate de către organizator cu acordul participanților și vor putea fi folosite de către aceștia după cum urmează: pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale, pentru transmiterea premiilor și pentru urmărirea desfășurării corecte a Concursului.

Această campanie colectează datele cu caracter personal ale participanților. Vezi politica de confidențialitate a datelor aici.

Participanții sunt cei care dețin drepturi de autor depline asupra propriilor creații.

9. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, părțile se vor adresa instanțelor de judecată de la sediul Organizatorului. 

10. Drepturi și obligații

Voucherul nu este transmisibil

Fiecărui voucher generat îi este aferentă adresa de e-mail căruia îi aparține, înregistrată într-o bază de date Gumzzz. Astfel, voucherul nu poate fi trimis mai departe înspre o altă adresă de e-mail sau folosit de către altcineva.

Voucherul este valabil 45 de zile de la primire

Utilizatorul trebuie să fie major

Pentru a fi eligibil promoției, în momentul înscrierii în baza de date Gumzzz, utilizatorul trebuie să fi împlinit deja vârsta de 18 ani.

Participanții concursului trebuie să respecte termenii de eligibilitate menționați în actualul regulament și pe canalele de social media.

Acest articol este destinat să promoveze înțelegerea și cunoștințele despre subiecte generale de sănătate orală. Nu este destinat să fie un substitut pentru sfaturi, diagnostic sau tratament profesionist. Căutați întotdeauna sfatul medicului stomatolog sau al altui furnizor de servicii medicale calificate, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune sau tratament medical.