Beneficiile Gumzzz

Programează-te prin Gumzzz în 5 pași simpli în 5 minute

Vizita la stomatolog a devenit cu ajutorul Gumzzz un proces digitalizat prin care ai la dispoziție o platformă unde poți alege din mai multe clinici și cabinete dentare pentru a-ți rezolva problemele stomatologice simplu și rapid.

Da, prin Gumzzz te poți programa online la dentist în câțiva pași simpli ce nu durează mai mult de câteva minute.

1. Creează-ți cont gratuit pe www.gumzzz.com

Îți introduci Numele, Prenumele, Adresa de email și o Parolă. În câteva secunde primești un email de confirmare pe care trebuie să-l accesezi pentru a-ți confirma crearea contului.

2. Alege orașul și/sau procedura care te interesează

Pe pagina de pornire Gumzzz, poți să-ți flirtezi rezultatele în funcție de orașul din care ești și procedura stomatologică ce te interesează. Platforma îți va afișa clinicile și cabinetele conform cerințelor tale.

3. Selectează clinica sau cabinetul stomatologic potrivit ție

Fie că ești în căutarea unor prețuri avantajoase sau cauți o clinică sau un cabinet cât mai aproape de domiciliu ori locul de muncă, Gumzzz îți pune la dispoziție variante din cele mai mari orașe ale țării. Rămâi la curent cu noile clinici și cabinete adăugate pe platformă prin abonarea la newsletter sau urmărește-ne pe paginile de Facebook și Instagram.

4. Click pe “Programează-te aici”

De îndată ce ai decis procedura, orașul și locația unde vrei să-ți rezolvi problemele stomatologice, singurul lucru ce mai rămâne de făcut este programarea propriu-zisă. În dreptul fiecărei clinici de pe platformă ai butonul de “Programează-te aici”.

5. Setează o zi și introdu-ți numărul de telefon.

Consultă programul clinicii/cabinetului înainte și alege-ți o zi din calendar. După ce îți introduci numărul de telefon apasă pe “Programează-te”. Ai terminat! 

Medicul stomatolog urmează să afle de programarea ta și te va programa într-un interval orar pe care-l are liber. În cazul în care îți dorești o anumită oră specifică, nu ezita să folosești căsuța de chat din platformă și să anunți acest lucru. 

6. Lasă o recenzie

Ai găsit ușor locația? Medicul s-a comportat frumos? Cât de mulțumit ești de tratamentul primit? Gumzzz vrea să știe! Lasă o recenzie pe platformă pentru a le spune și altor persoane cum a fost experiența ta și ajută-i să facă o alegere informată. 

Programarea online la stomatolog nu a fost niciodată mai simplă! Încearcă Gumzzz și salvează-ți timp, bucură-te de servicii calitative, alege informat și ajută-i și pe alții să facă la fel!

Acest articol este destinat să promoveze înțelegerea și cunoștințele despre subiecte generale de sănătate orală. Nu este destinat să fie un substitut pentru sfaturi, diagnostic sau tratament profesionist. Căutați întotdeauna sfatul medicului stomatolog sau al altui furnizor de servicii medicale calificate, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune sau tratament medical.